NEO Vox

Sound in motion

zangles en vocalcoaching

Doe de dingen waar je hart van gaat zingen… NEO Vox

Hou jij van zingen maar vind je het nog erg spannend, weet je nog niet zo goed hoe je zuiver kunt zingen of wil je je stem verbeteren? Dan is zangles wellicht iets voor jou.

In de zanglessen leer je niet alleen de basistechhnieken van zingen en hoe met je stem om te gaan, maar gaan we samen op zoek naar jouw eigen unieke geluid. Hierin staan jouw wensen altijd centraal!  Het maken van zangopnames in onze studio (NEO Music) behoort ook tot één van de mogelijkheden. Hier leer je hoe het zingen in een studio werkt. De zanglessen worden gegeven in Emmen en Bovensmilde. Het is mogelijk om zanglessen te volgen in Bovensmilde en Emmen. Ik wil graag zangles

Wie is Nienke? 

 Mijn passie voor muziek is er altijd al geweest, zolang als ik me kan herinneren. Het geeft me energie! Ik begon als jong meisje in het kinderkoor van de kerk, zong in een gospelgroep en later in projectkoren (oa. the Passion, JC Superstar). Het liefst multivocaal, dat vind ik nog steeds het leukste!!

Ook het zelf schrijven van songs, audiodubbing en het bedenken van mooie zanglijnen was iets wat mij bleef uitdagen, mijn passie!!!

Ik houd van die uitdaging en bleef mij ontwikkelen! Zo deed ik na mijn studie als logopedist een masterstudie Stem en studeerde songwriting aan Berkley en het conservatorium van Amsterdam. Verder volgde ik door de jaren oa. vocal workshops en schoolde bij op het gebied van de stem en EVT 1+2 (estill voice technique), MFL (manuele fascilitatie van de larynx).

Als een kind in mijn muzikale speeltuin kan ik me dagelijks uitleven in mijn studio (NEO Music en NEO Vox)!!
Daarnaast ben ik stemtherapeut in mijn praktijk (Logopedie Drenthe) wat een supermooi evenwicht geeft in het werk dat ik mag doen!

ik wil graag zangles
kosten

Kosten

De kosten van zangles (NEO Vox) of coaching zijn per 2024
€ 25,00 – half uur
€50,00 – heel uur
€15,00 proefles (half uur)
Is er een medische indicatie mbt stemklachten (dus met een verwijzing van een arts of specialist)? Dan wordt logopedie vergoed vanuit je zorgverzekeraar (Logopedie Drenthe). Kijk hier voor meer informatie en check je polisvoorwaarden.

Vergoedingen logopedie Stem
NEO Vox of Logopedie Drenthe

Locaties

Voor de stembehandelingen, zangles of vocal coaching kun je terecht op onze locaties in Bovensmilde en in Emmen (Angelslo).