Song op maat

Sound in motion

Song op maat… dit is hoe het werkt

Een unieke eigen song, speciaal geschreven voor jou door  AWARD WINNING SONGWRITERS

We gaan met jou in gesprek over de vorm en de inhoud van jouw song. Op basis daarvan schrijven en componeren een song helemaal voor jou alleen, gebaseerd op jouw wensen.

• De song wordt live in de studio ingespeeld en ingezongen met echte instrumenten en backingvocals (bijv. gitaren, banjo, pedalsteel, lapsteel, dobro, piano, drums etc). • We maken een oefenband voor jou zodat je thuis kan oefenen. • Jij komt je eigen song bij ons in de studio inzingen. • Je song wordt daarna gemixt en gemasterd in onze studio (NEO Music). • Upload (wereldwijd) naar alle streaming en download diensten. • Je ontvangt je muzikale cadeautje van ons in WAV en MP3 formaat.

Kosten € 595,00 (incl BTW)

De prijs is  gebaseerd op basis van bovenstaande werkvorm.

ik wil contact over een Song op maat
Wil je je song op CD gedupliceerd hebben of wil je er misschien een videoclip bij? Dat kan natuurlijk allemaal…bij extra wensen wordt er, in overleg, een meerprijs gehanteerd.

Muziek door de jaren heen…

We hebben bijzondere verhalen mogen verwerken in de songs die we mochten schrijven door de jaren heen. Hieronder vind je een greep uit ons archief.

Een greep uit de songs die we mochten schrijven

Wie zijn wij?

John Geuzinge Havinga
Producer & sound engineer

John is producer, multi-instrumentalist, tekstschrijver, arrangeur en componist. Daarmee is hij verantwoordelijk voor het inspelen van alle instrumenten passend bij de producties die in de studio worden geproduceerd. Daarnaast begeleidt hij artiesten in de studio tijdens de opnames.

Nienke Geuzinge Havinga
Producer & vocal coach

Nienke is producer, tekstschrijver en componist. Ze is specialist op het gebied van de stem als zangcoach en logopedist. Ze begeleidt artiesten op zangtechnisch vlak oa. in de studio tijdens opnames. Ook schrijft ze scripts voor de videoclips en is verantwoordelijk voor de productie daarvan.

Wie schrijft die blijft….

Door de jaren heen hebben we ontzettend veel muziek geschreven. Voor onszelf maar ook voor anderen. Het is toch elke keer weer een feestje om gedachten om te mogen zetten naar een muzikaal stuk en te mogen zien dat muziek raakt, ontroert en mensen beweegt.

Ps. En jaaaaa! We wonnen er door de jaren heen ook hele toffe awards mee in binnen en buitenland 🎶

John & Nienke
NEO Music